Bygga Hus

Vem drömmer inte om ett nybyggt hus?
När man ska förverkliga idén är det viktigt att tänka på att bygga ett nytt hus från grunden är en stor investering som ställer stora krav på de hanverkare du väljer, både vad gäller kompetens och pålitlighet.

Mörbylånga Bygg & Anläggning kan tack vare ett gott samarbete med kunniga hantverkare erbjuda totalentreprenad för att på så vis hjälpa er som kund från start till mål. Allt från yrkesskickliga målare och takläggare till rörmokare och elektriker krävs för att nybyggnationer ska bli lyckade. Det är också därför vi rekommenderar att du vänder dig till oss, ett företag som erbjuder totalentreprenad och kan samordna hela projektet för att du som kund ska känna dig trygg. Vi bygger hus med olika metoder, dels i lösvirke men även med monteringsfärdiga block. När vi isolerar samarbetar vi med företag som gör miljövänlig isolering.

Vi är ett mångsidigt byggföretag med ett brett utbud av tjänster. Vår gedigna yrkeskunnighet gör att vi alltid tar helheten i beaktande innan vi rekommenderar en lösning.

Mörbylånga Bygg & Anläggning jobbar på Öland och Kalmar med omnejd och har själva kontoret i Mörbylånga.

Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha mer information om oss och våra tjänster.
Ni är också välkomna att lämna en kostnadsfri offertförfrågan på just ert projekt!